Viking Tables

“ASGAARD IS NOT A PLACE, IT’S A PEOPLE”

BE PART OF THE SAGA

Nederlands

Wanneer we onvermijdelijk terug open gaan zijn jullie welkom in onze nieuwe, extra verfraaide zaal! We willen nog niet teveel verklappen, maar jullie drank zal niet enkel gebracht worden op onze reeds unieke dienbladen… Jullie zullen ook kunnen zitten aan een tafel dat een echt viking schild is!

Onze viking tafels worden gemaakt door onze vrijwilligers en hebben verschillende designs. Om ze staande te houden krijgt elk schild 4 poten waar jij deel van kan zijn.

In de foto’s kunnen jullie de eerste schetsen zien, om een idee te geven hoe jouw naam in onze tafels kan staan. Elke tafel zal uiteraard een eigen karakter hebben. Heb je zelf een idee of design, laat het ons weten en we bekijken samen wat mogelijk is!

WAAROM JOUW NAAM IN ONZE VIKINGTAFELS?

Vikingen staan erom gekend om waar ze naartoe gingen runen achter te laten! Wij geven jullie de kans om deze traditie verder te zetten en deel uit te maken van onze geschiedenis. We hebben tijdens de lockdown hard gewerkt aan de look & feel van onze zaal. Om het nog fraaier te maken, hebben we voor onze heropstart meer steun nodig!

Plaatsen zijn beperkt. Dus waar wacht je op? Claim je plaats in Asgaard!

  • 1 Naam: €25
  • 2 Namen bij elkaar: €35
  • De overschrijvingsgegevens krijg je via e-mail.

    This form can be submitted up to 19 times.